2009. február 4., szerda

Linda amerikás vacsorával várja vendégeit



Sosem főzött még, most amerikai ételeket csinált!


Linda sose főzött még, ma először készített 3 fogásos vacsorát. Ő ugye Britney hasonmásként lett először ismert, kedvenc országa az USA, így az egész estéjét ennek szellemében találta

A szőkeség menüje is abszolút amerikás volt: az előétel gombahamburger Britney módra, a főétel szték, a desszert pedig muffin.

Linda a vásárláskor igazi cicababaként viselkedett, taxival jött, ment, alig ismerte fel a különböző alapanyagokat, ráadásul amikor csak alkalma volt, kirakatokat nézett, csizmát próbálgatott, sminkelte magát, még egy új szőrme mellényt is vásárolt magának.

A konyhában nagyon ügyetlenül mozgott, látszott rajta, hogy minden amit csinál, azt most először teszi. Étkezője nem lévén a hatalmas gardrobe szobáját rendezte be a vacsora helyszínéül.

Az asztalteríték sem volt mindennapi: igazodva a menüjéhez és amerika mániájához egy hatalmas USA zászló volt az abrosz, az asztal közepén egy kis tál popcorn volt az asztaldísz és ültetőkártya gyanánt mindenki tányérjához egy névre szóló kis amerikai zászlócskát tett. Még vacsora felszolgálása előtt kiderült, hogy mit takar az előétele nevében a "Britney módra", vendégeinek ugyanis beöltözött Britneynek, és az egyik legismertebb slágerét elénekelte nekik.

Az egyedi recept alapján készített gombaburgere nem sikerült, a benne lévő grillezett padlizsán meg a hatalmas gombafejek is iszonyú olajosak lettek. A sztéket viszont meglepően jól sikerült elkészítenie, főleg ahhoz képest, hogy most először csinált ilyet.

A vendégek a vacsora közben körbenéztek a lakásban. Lajcsi és Gábor befeküdtek Linda ágyába, Gábor meg is jegyezte, hogy most kicsit olyan, mintha összefeküdt volna Lindával, mert ő is itt szokott feküdni, csak sajnos különböző időben történt a dolog.

Enikő meg Kristóf pedig a gardrobeban néztek körül, a létező össze ruhát felpróbálták és egy rögtönzött divatbemutatót adtak a fiúknak.

Az est végére Linda még egy meglepetést tartogatott a vendégei számára: megtanította őket pom-pom táncolni. Viccesen néztek ki a fiúk, pláne Lajcsi és Gábor pom-pommal a kezükön "táncolva".

Forrás: bulvar.ma.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése