2009. február 20., péntek

Csepregi Évánál a Neoton is szórakoztatja vendégeket



Csepregi Éva kis híján felgyújtotta a lakását!


Csepregi Éva a hét utolsó vendéglátója az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában, ahol nem lesz hiány az izgalomból. A Neoton énekesnője finom ételekkel és örökzöld slágerekkel várja vendégeit, igaz a desszert kisebb galibát okoz.

Csepregi Éva egy Szentendre környéki településen él párjával és gyerekével, s itt látja vendégül Bálint Antóniát, Erdélyi Mónikát, Szakál Mikit és Kautzky Armandot a RTL Klub Vacsoracsata című műsorában. A ház mögötti kertben található dúcokban, körülbelül 150 galambot tartanak és rendszeresen röptetik is őket, Éva pedig büszkén mutatja be párjával közös hobbijukat.

A vendégeket egy eredeti régi Neoton lemez fogadja névre szólóan, s emellett egy hangvilla is kerül az asztalra, ami a jókedvű társaságnak segítséget nyújt majd az est során az énekléshez.

A Neoton énekesnőjének menüje házias ételekből áll: a főételt a kerti kemencében készíti kétféle húsból, sült burgonyával és körtével. Éva azonban bekötött kézzel kénytelen folytatni a főzőcskézést, ugyanis a sütéshez még fát is aprít, csakhogy a fejszével csúnyán megvágja magát. Az énekesnő is gondolt Armandra, így neki a desszertnek szánt égetett szesszel leöntött sült banán helyett, marcipánból gyúrt gyümölcsformát. Éva különlegességképpen a vendégek előtt szeretné flambírozni a banánt, azonban annyira jól sikerül, hogy még a terítőt is sikerül kiégetnie. Leszámítva ezt a kis manővert a vendégek mindennel elégedettek és ez a pontozáson is meglátszik majd.

Az est csúcspontjaként, a vacsora után Éva a próbatermükbe invitálja a többieket, ahol a Holnap hajnalig című slágert közösen énekelik el a Neoton együttessel.


Forrás: stop.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése