2009. február 25., szerda

Katus Attila főételét kinevették


Katus Attila az RTL Klub Szombat esti láz című műsorában bizonyított tánctudása után, most a Vacsoracsatában mutatja meg, mit kezd a konyhában a fakanállal. Az aerobic világbajnok ugyan kétszer készít el bizonyos fogásokat, végül sikerül jó hangulatot varázsolnia az estére.

Katus Attila főételét visszadobták a vendégek
Tahi Tóth László percekig viccelődött házigazdájával a pontozhatatlan köret miatt.

Előételként Attila kagylót szolgált fel üvegtésztával. A különleges ízvilágú étvágygerjesztő percek alatt meghozta vetélytársai étvágyát. Még a „tengeri herkentyűket nem szeretem és nem is eszem meg” felkiáltással falatozó Bea sem tudott ellenállni ennek a fogásnak.

A főfogásként feltálalt csirkenyárs thai szósszal és basmati rizzsel ugyancsak nagy népszerűségnek örvendett – egészen a kóstolásig. Az est fénypontja ugyanis nemcsak íztelen volt, hanem még túlfőtt is. Kóstolás után még Attilának is be kellett látnia: a köretként felszolgált rizs ehetetlen.

Az utolsó fogásként felszolgált bundázott ananászkarikák neve hallatán vendégei egy semmitmondó, főzőtudományt sem igénylő finomságra gondoltak. Az egyszerű, hétköznapi finomság azonban felért egy gasztronómia remekművel. A gusztusos finomság még Lászlónál is osztatlan sikert aratott.

Attila vacsoráját Bea és Mariann 8-8, Tahi Tóth László 10 Árpád pedig 9 pontra értékelte
Így Attilának összesen 35 pontja van



Forrás: vacsoracsata.tv


Menüje itt található


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése