2009. február 11., szerda

Deutsch Anita megmutatta otthonát a Vacsoracsatában


A Barátok közt egykori Szilágyi Andreája bepillantást engedett otthonába a Vacsoracsatában.

A népszerű színésznő mindig is féltve őrizte családját, magánéletét. Otthonába ez idáig sosem engedett még be kamerát, a Vacsoracsata nézőinek azonban mégis engedményt tett.

Anitát sokan még mindig a Barátok közt Szilágyi Andreájával azonosítják, a Vacsoracsatában azonban több szempontból is rácáfolt arra, hogy a való életben hasonlítana az általa évekig játszott karakterre. A Rózsa kávézó egykori tulajdonosát például sosem láttuk piacon vásárolni, Anita pedig, ha teheti, mindig oda jár, mert szerinte a legjobb alapanyagokat csak itt lehet beszerezni.

A főállású édesanyává lett színésznő - sorozatbéli karakterével ellentétben - a konyhában is rutinosan mozog. A nagy sietség és izgalom miatt azonban hibát, hibára halmozott és többször megvágta magát. Menüsora mindezek ellenére is kifogástalanra sikerült.

Vendégeit katonás fegyelemmel fogadta, még puszit sem adott nekik, amikor megérkeztek. Gyorsan libasorba állította őket, és az üdvözlő ital előtt „itt a piros hol a piros játékra” invitálta őket – a pirosat vodkával helyettesítve.

A játék után vetélytársai már danolászva mentek a házba, és a vacsora közben elfogyasztott néhány üveg bor után a pontozásnál is gálánsabbak voltak.
Ági 8, Zoli és Viktor 9, Zsuzsa pedig 10 ponttal jutalmazta Anita vendégszeretetét,
így összesen 36 pontja van, ezzel jelenleg ő áll az első helyen.




Forrás: vacsoracsata.tv


Menüje itt található



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése