2009. február 10., kedd

Nyertes Zsuzsa borsozását Ági többszörösen visszaadta



Nyertes Zsuzsa a Vacsoracsatában nem lesz nyertes
Hiába bojkottálta Ági vacsoráját, pontjaival még így sem tudta lekörözni az úszónőt…

Zsuzsa imádja lakását, ezért ha teheti, minden idejét otthon tölti. Így az sem meglepő, hogy emlékeit, kitüntetéseit a legszembetűnőbb helyekre akasztgatta.
És akármennyire is hihetetlen, a népszerű színésznőnek a sok színházi próba mellett még a ház rendben tartására és a főzésre is marad ideje. Vásárolni a közeli szupermarketbe ment. Az adásban is látható, hogy Zsuzsi jól fogadja a rajongók közeledését, sőt, kimondottan szereti, ha az utcán odamennek hozzá, így legalább tudja, hogy mennyien szeretik őt.

Ahogy a bevásárlóközpontban, úgy a konyhában is rutinosan mozgott Zsuzsa. A hagymapucolással azonban meggyűlt a baja. Hiába próbálkozott nagymamája jól bevált régi módszerével, még a szájban tartott víz sem segített a könnyek megfékezésében, így kénytelen volt felvenni napszemüvegét.
A desszert elkészítésénél elbizonytalanodott, és telefonos segítséget kért, hogy aranyérmes vendégeinek nehogy félresikerült aranygaluskát szolgáljon fel.

Vendégeit Marilyn Monroe-nak öltözve fogadta, az asztal pedig nemzeti színekben pompázott, hogy ezzel is olimpikonjainknak kedveskedjen.
Ági azonban nem felejtette el, hogy vacsoráján Zsuzsi elborsozta főételét és amint alkalma volt rá törlesztett: addig-addig bosszantotta házigazdáját, mígnem eltört a mécses, és Zsuzsi elsírta magát.

A desszert után azonban lecsillapodtak a kedélyek, és Zsuzsi egy exkluzív produkcióval búcsúzott vetélytársaitól. Zoli 7, Anita és Viktor 8-8, Ági pedig 9 pontot adott a házigazdának, akinek így összesen 32 pontja van.





Forrás: vacsoracsata.tv


Menü itt található

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése