2009. február 9., hétfő

Kovács Ági vacsoráját Nyertes Zsuzsa elrontotta



A vendégeket szakács sapkában fogadta Ági!
Vacsoracsata: Kovács Ági estéje kölcsönkért asztallal!

Ági menüjének előétele sonkába tekert rukkola volt pestoval, és szárított paradicsommal, főétele mustárkrémes pulyka volt olasz tésztával, a desszert pedig csokoládé mousse narancs szeletekkel!

A sportoló egy kisméretű, újépítésű lakásban lakik, Ági két éve költözött el az édesanyjától, miután visszajött Amerikából, ezért van az, hogy az érmek többsége még a szülői házban van. A lakását meleg színek jellemzik, sajnos nem volt konyhaasztala ezért a vacsorához a nappaliból kellet étkezőt varázsolnia, kölcsönkért asztallal.

Ági szinte semmit nem talált a boltban segítséget kért az eladótól, ám előnyére váljék, hogy minden ételhez külön bort vásárolt. A sportoló fényképről nézte, hogy az előételnek hogyan kellene kinéznie, a receptet pedig papírról olvasta.

A hagymaaprításhoz stílszerűen úszószemüveget. vett fel. A vendégeket szakács sapkában fogadta, Zsuzsától szépítőszert kapott ajándékba, a fiúktól pedig egy csokor virágot.

A bort Zolival nyittatta ki mert, ahogy a vásárlásnál megtudtuk róla, ő nem tudja a borokat kinyitni.



Viktor nagyon kritikus volt az előételnél a rukkola nem igazán nyerte el a tetszését. Viktor és Zsuzsa hiányolták Ági lakásából az olimpiai aranyérmeket.

Egy furcsa gondolattól vezérelve Nyertes Zsuzsa a főételnél, kérés nélkül mindenkinek megborsozta a kajáját mielőtt bárki megkóstolta volna. Imádja tekergetni a borsszórót ösztönösen úgy gondolta, hogy mindenkinek jobban fog ízleni az étel, ha tesz rá egy kis friss borsot.

Kissé eltúlozta, a többiek alig tudták megenni a főételt, annyira borsos lett, ezzel az akcióval elrontotta Ági kajáját- ezért elnézést kért tőle később. A desszertnél Zsuzsa Viktort és Zolit is megetette.

A csapat vacsora után kvízjátékot játszott, melyben Ági sporttal kapcsolatos kérdéseket tett fel nekik.

Aranyérmet osztogatott mindenkinek, mintha olimpikonok lennének a Vacsoracsata főcím zenéjére.



Forrás: bulvar.ma.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése