2009. február 18., szerda

Mónika nagyon szerette volna, Armand megszereti nála a gyümölcsöt



Amit még nem láthattunk – Mónika megmutatta otthonát
A népszerű Mónika show háziasszonya megmutatta féltve őrzött otthonát a Vacsoracsatában.

Erdélyi Mónika minden hétköznap délután milliók otthonába költözik be népszerű kibeszélő showjával. A magabiztos műsorvezető már nagyon sokaknak segített tanácsaival. A szerdai Vacsoracsata adásban megmutatta azt az oldalát, amit eddig még sosem láthattunk.

Mónika éppúgy éli hétköznapjait, mint minden átlagos édesanya. Reggel felkel, reggelit készít gyermekeinek, elmegy a boltba bevásárolni, rendet rak és utána nekiáll az ebéd elkészítésének. Ez most sem történt másképp. Csak ez alkalommal nem ebédet, hanem vacsorát főzött.

A népszerű műsorvezető bebizonyította, hogy nemcsak a képernyőn, hanem a konyhában is megállja a helyét. Rutinosan mozgott a konyhában, hiszen főállású édesanya.

Menüsorát aszerint válogatta össze, hogy ne csak finom, hanem egészséges ételek kerüljenek az asztalra, csak azzal nem számolt, hogy Armand nem eszik gyümölcsöt. Mónika ennek ellenére mégis megpróbálta jobb belátásra bírni vetélytársát, bízott benne, hogy a sok unszolás hatására megkóstolja, ám csalódnia kellett.

Az este végét egy mediterrán stílusú partival zárták, amihez a talpalávalót egy latin énekes és gitáros biztosította. Mónika vacsorája annak ellenére, hogy osztatlan sikert aratott vendégeinél, mégsem volt elég ahhoz, hogy Armand és Antónia főzőtudományát lekörözze.

Évától 7, Armandtól 8, Antóniától 9, Mikitől pedig 10 pontot kapott,
így összesen 34 pontja van.




Forrás: vacsoracsatat.tv


Menüje itt található

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése