2009. február 24., kedd

Nick Árpád az erőember dalra fakad


Vacsoracsata: Toldi Miklós cuccban fogadta vendégeit!

A mai napon Nick Árpád főz a Vacsoracsatában, aki kamionnal megy bevásárolni és az ételek mellett fogkefét is vesz a vendégeinek.

Az erőember a piacon bevásárlókocsival vásárol, alkudik a narancs árából cserébe megegyezik a kofával, hogy elhúzza fogával a kamiont. A parkolóba elkísérik a kíváncsi vásárlók, akik hangos kiabálással biztatják Árpit - az utcán is megálltak az emberek nézni a produkciót. Árpinak sikerült elhúznia a kamiont és megkapta a narancsot.

Az előétel készítésénél egy hatalmas cseréptálba jeget önt majd azt a saját ereje által meg hajlított kanalakkal díszíti. A kanalakba pakolja a kaviárt és a rákocskákat. Jobban izgul, mint egy világbajnoki kísérlet előtt, mert nem akarja, hogy a vendégek nála szart egyenek.

Kifacsarja a nyers hússzeleteket, mert túl vizesnek találja. Terítésnél az evőeszközök mellé, mindenki kap fogkefét is. A welcome dirinkhez a narancsot puszta kézzel facsarja ki.



A vendégeket igazi erő ember módjára fogadja, Toldi Miklós cuccban és petrencés rúddal a kezében tereli a celebeket a nappali felé. Mindenkinek ad egy telefonkönyvet, majd tart egy bemutatót, ahol az egyik könyvet széttépi. Mindenki elképedve nézi, hogy mekkora ereje van. Amíg Árpi pirítóst készít, a többiek a petrencés rúd megtartásával próbálkoznak. Meglepődnek, amikor Árpi behozza a malomkőre emlékeztető cseréptálat az előétellel.

Attila vitte ki a tálat, de alig bírta el. A főétel után Árpi megkéri Attilát, hogy segítsen neki a meglepetés elkészítésében. Tahi Tóth zokon veszi, hogy az ő erejére nem számít Árpi. Nőt imitálva a lányokkal el kezd beszélgetni azokról a bizonyos nehéz napokról. A meglepetés egy szkander asztal volt. Először Mariann és Bea áll ki egymás ellen, ahol is Mariann bizonyul erősebbnek.

Ezután Tahi Tóth és Katus mérkőznek meg, de Katus hagyja magát lenyomni. A desszert elfogyasztása után, következett a produkció. Az asztal alól elővett Árpi egy vasrudat, amelyet a fogai segítségével hajlított meg. Tahi Tóth és Katus is megpróbálkozott előtte a rúd meghajlításával, sikertelenül.

A vendégek elképedt arccal nézték végig Árpi előadását. Ezután jött csak a "fekete leves" előadott egy dalt arról, hogy szereti a gyerekeket. A többiek meghatódott arccal figyelték az izguló és bakizó Árpit, aki itt-ott megcsúszott a dal éneklésében.


Forrás: bulvar.ma.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése