2009. február 26., csütörtök

Mariann meglepetése: Gönczi Gáborral előadott duett!


Mindenkit meglepett a Vacsoracsata sztárja! Olyat csinált, amit előtte még sosem!


Az RTL Klub Vacsoracsatájának e heti utolsó előtti vendéglátója Peller Mariann. A népszerű műsorvezető torkos csütörtök alkalmával egy igazi magyaros kajával lepi meg vendégeit. Ám a meglepetések itt nem érnek végett ugyanis Mariann Gönczi Gáborral a Fókusz műsorvezetőjével egy közös duettet adnak elő, amire a vendégek egy őrületes bulizásba kezdenek.

hirdetés

Előétele birsalmás libamájtorony a főétel kuktában sült fokhagymás tarja krumpli salátával a desszert pedig túró torta meggy szósszal. Mariann a frissen elkészült új lakásában fogadta a vendégeit. Ez az első lakása, amit a saját ízlése szerint rendezett be.

A műsorvezető egyfolytában edzi magát és személyi edzője nem más mint Katus Attila, aki erre a hétre megengedte neki, hogy az estek alkalmával mindenből ehet. Libamájért az édesanyja ismerőséhez megy egy szárnyas farmra, ahol a kerítésnél állva hergeli a madarakat madárhangokat utánozva.

Az ételek családi receptek alapján készülnek, amit könnyedén el is készít. Az érkezésnél kissé megvicceli vendégeket. Üzeneteket rak ki a lépcsőház falára, hogy merre kell menni. Elég kacifántos Mariannhoz eljutni, több folyosón és lépcsőházon kell átgyalogolni. A vendégeket sikerül átverni, mivel becsengetnek a szomszédhoz.

Az ételekkel sikert arat, mindenkinek ízlik, de a legnagyobb sikert a vacsora utáni meglepetéssel éri el. Leviszi a többieket a ház aljában lévő kis kávézóba, ahol Gönczi Gábor zenekara fogadja őket. Mariann előad egy dalt, amire a többiek tombolnak, Aztán előugrott Gönczi Gábor és közösen énekelnek Mariannal egy duettet. A buli óriási sikert arat, itt érezték magukat eddig a legjobban. Azt, hogy minderre mennyi pontot zsebelt be Mariann, az kiderül este 19:05-kor az RTL Klub csatornáján.


Forrás: sztarbutik.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése