2009. február 20., péntek

Csepregi Évánál dalra fakadt a társaság



Csepregi Éva a Vacsoracsatában is remekelt
A Neoton Família szőkesége bebizonyította, hogy nemcsak énekelni, hanem főzni is tud.

Nincs olyan ember Magyarországon, aki nem ismeri Csepregi Évát. A ’80-as években hangjával nemcsak hazánkat, hanem a szinte a fél világot meghódította.

A pénteki Vacsoracsatában Évát egészen új oldaláról ismerhettük meg. Bepillantást engedett féltve őrzött otthonában, és megmutatta, milyen az élete, ha épp nincs reflektorfényben.

Otthona a természet lágy ölén fekszik. Mivel imádja a természetet, házát is fából készítette, szobáit pedig virágokkal díszítette. A ház bemutatásakor a népszerű énekesnő megmutatta párjával közös hobbijukat is: a kertjük végében található dúcokban körülbelül 150 galambot tartanak, amiket minden nap röptetnek.

Éva vendégeit házias, de diétás ételekkel várta, főételét pedig a kinti kemencében sütötte. Az előkészületek alatt még fát is aprított. Desszertnek alkohollal leöntött sült banánt szánt, amit a vendégek előtt akart flambírozni. Mivel Armand nem szereti a banánt, neki marcipánból készített gyümölcsöt tálalt. A flambírozás azonban nem úgy sikerült, mint ahogy remélte. Izgalmában véletlenül a terítőre is öntött egy cseppet az alkoholból, így a banán mellett az is lángra kapott.

A tüzesre sikerült estét Éva egy közös zenéléssel zárta, ahol kisfia is megmutatta dobtudását.

Éva főzőtudományát és vendégszeretetét Miki, Antónia és Mónika 9-9 pontra, Armand pedig 10-re értékelte.
Így Évának összesen 37 pontja van, amivel a héten ő vihette haza a Vacsoracsata legjobb házigazdájának járó címet.




Forrás: vacsoracsata.tv


Menüje itt található

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése