2009. február 3., kedd

Ma este Détár Enikő főz a vendégeinek


A Vacsoracsata ma esti adásában nem bízta a véletlenre a főzőverseny rá eső estéjét a színésznő! Csupa olyan ételt készített, amit családja nagyon szeret, így biztos volt abban, hogy vendégei tetszését is elnyeri majd. De vajon hol hagyta a főételhez szükséges húst?


Spárgakrém leves, egy abszolút házi recept alapján készülő darált marhahúsos tésztába tekerve kisütött pástétom, illetve gyerekei kedvence, császármorzsa. E három receptet választotta ki Enci ahhoz, hogy elkápráztassa vendégeit.

Ácsi! Hol a hús?

Alaphelyzetben Enci tud főzni, hiszen nem ma kezdte a háziasszonykodást. Kicsit azonban szétszórt, időnként cseppet feledékeny is, így nem csoda, hogy néha elfelejt egy-egy, bár igencsak fontos alapanyagot hazavinni a tervezett ételhez. Most például a darált marhahúsos tésztába való husit felejtette az étteremben, ahol ledarálták a neki hozatott darabot. Hogy volt olyan dolog, ami akkor jutott eszébe, mikor kilépett a boltból, bárkinél előfordulhat.

Plusz két gyerek rendel

A vendégek nem zavartatták magukat Enci otthonában, hamar felfedezték maguknak a házat. Linda és Kristóf megtámadták az emeleti gyerekbirodalmat, fakardoztak, csúszdáztak, csoda, hogy az RTL Klub műsorvezetője rájuk nem szólt, hogy viselkedjenek jó kisgyerek módjára. Míg a fiatalok visszatértek az oviba, addig a két felnőtt férfi rálelt a zongorára és Lajcsi a billentyűk közé csapott.

Zenés-táncos revü citerával

Persze Enikő sem maradt ki abból a sorból, amit Kristóf tegnap megkezdett, ő is készült némi műsorral. Igaz, segítségül hívta Fésűs Nellyt is, akivel egyforma ruhát öltöttek és egy táncos-énekes előadással bűvölték el Lajcsit és Gábort. Ráadásként még egy meglepetéssel szolgált a kétgyermekes anyuka. Elárulta, hogy amikor gyerek volt és szüleivel vidéken élt, nemcsak néptánc órára járt, hanem citerázni is tanult! Hogy bemutassa tudását, felvette a szekrényben tartott népi viseletét és a húrok pengetésébe fogott. Bemutatója olyannyira jól sikerült, hogy maga Enci is megkönnyezte az emlékeit.


Forrás: kiskegyed.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése