2009. február 23., hétfő

Gáspár Bea kiborul


Győző és Zoli beletúrnak a kész ételbe!
Vacsoracsata: Gáspár Beát teljesen kiborítják - de nem a vendégek!

A hét első vendéglátója a Vacsoracsatában Gáspár Bea - A gyakorlott háziasszonyon is kifog néhány dolog, elvágja az ujját és még kisebbik gyermeke is kiborítja hisztizésével...


Gáspár Bea menüje sem készül olyan könnyedén, mint ahogyan az egy gyakorlott háziasszonytól elvárható - bár erről elsősorban nem Győzi neje tehet!

A menü:

Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Bakonyi csirkemell tésztával, és stefánia vagdalt krumplipürével Desszert: Brownie gyümölcsszósszal

Bea előre megírt listából vásárol. Margitka nénihez megy a házi tyúkért, aki népviseletben várta Beát.

Katus Attilának az interjú alatt fogalma sincs arról, hogy milyen az az újházi tyúkhúsleves. Az újházi szerinte egy csibefajta és a stefánia vagdaltról is csak annyit tud, hogy a Stefánia egy női név.

A csirkét Bea vágja fel, közben elvágja az ujját. A főétel elkészítésében Virág is segédkezik. Ő azonban inkább hátráltatja Beát. Összefogdossa az ételeket és hisztizik egy sort.

Győző jön érte, hogy elvigye Margó mamához, de Virág nem akar menni, inkább bebújik a konyhaszekrénybe, és azt mondja, hogy bolonduljon meg Margó mama.

A terítés előtt megérkezik Zsolti és Zoli, akiket Győző küldött a pálinkával. Ha már ott vannak, Bea segítséget kér tőlük a terítéshez, kicsit átrendezteti velük a nappalit. Ezután arra kéri őket, hogy a konyhából hozzák ki a poharakat.

A két idióta a konyhába beszabadulva belekóstol minden kajába, amit Bea már elkészített. Zsolti egy tálcán viszi ki a poharakat a nappaliba, amit kiejt a kezéből és az összes pohár összetörik. Bea kiborul és kitessékeli őket a házból.

A vacsorán már jobb a hangulat. A vendégeket cigányzenészekkel és házi pálinkával fogadja Bea.

Árpinak egy egész tál levessel próbált kedveskedni. Mindenki poénkodik Árpival, hogy elég lesz e neki a leves és, hogy húzzon bele, mert egyszerre kell a többiekkel végeznie.

Mariann megkérdezte Beát, hogy mitől újházi az újházi tyúkhúsleves. A helyes választ azonban nem tudta, Tahi Tóth László magyarázta meg a többieknek a leves eredetét.

Az előétel után az volt a téma, hogy Bea mennyit hízott vagy fogyott az elmúlt időben. A bakonyi csirkemellhez Árpi kenyeret kér, mert a tészta nem tartozik a kedvencei közzé. Beának csak „hat magvas” vékonyra szeletelt kenyere van.

A főétel közben az volt a téma, hogy miért van két főétel. Desszert közben Árpi annyira túlette magát, hogy már nem érezte kényelmesnek az széket amin ült, ezért kicserélte azt Győzike trónjára. Vacsi végén Attila megmutatja Beának, hogy mekkora pocakja lett.





Forrás: bulvar.ma hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése