2009. február 2., hétfő

Steiner Kristóf csokis menüvel és Szörnyellával kedveskedik vendégeinek


Foto: tv24.hu

Steiner Kristófnál kezdődik a hét, ugyanis ő látja először vendégül az RTL Klub Vacsoracsata című műsorának mostani szereplőit: Détár Enikőt, Zimány Lindát, Galambos Lajost és Forgács Gábort.

Steiner Kristóf meseimádó. Ezt bizonyítja vendégeinek is az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában, ahol az ételek elfogyasztása után a 101 kiskutyákból ad elő egy részletet Szörnyellának öltözve.

A többiek odáig vannak Kristóf vendégszeretetétől, lelkesedésétől, gyermeki énjétől, s ők is bekapcsolódnak a játékba egy-egy szereplő bőrébe bújva, ugyanakkor a házigazda ételei már kevésbé nyűgözik le őket.

Steiner Kristóf szereti az egzotikus ízeket, kedvence pedig a csokoládé. Menüjét is ennek jegyében állítja össze: csokis kesudió levest, majd főételként csirkehúst készít, aminek a chicken in love nevet adja, ugyanis ez egy saját recept: csirkemell filé mogyoróvajban banánnal pirítva és természetesen csokival.

A különleges ételek nem nyerik el a vendégek tetszését. A lelkes házigazdát nem akarják az asztalnál megbántani az éles kritikákkal, de az interjúkban Lajcsi és Gábor is bevallja, hogy az ételek ehetetlenek voltak. Kristóf azonban házát is megmutatja: hálószobájában Barbie gyűjteményére a legbüszkén, de plüssállatból sincs hiány nála. Kristóf azt sem titkolja: barátjával és kutyájával, valamint az ő Özge nevű kedvencével él együtt egy fedél alatt.

Forrás: stop.hu

Foto: tv24.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése