2009. február 11., szerda

Deutsch Anita leitatja vendégeit



Deutsch Anitánál becsíptek a vendégek!
Vacsoracsata: Barátok közt ex-Andija próbált helytállni!

A Barátok közt egykori szereplője őszibarack krémlevest készített zabpelyhes keksszel, és vanília fagyival, majd a főétel hagymás magyaros fehér pecsenye volt petrezselymes kifliburgonyával, a desszert pedig diós-narancsos csokoládétorta.

A leves készítés közben elfelejtette kivenni a vanília rudat ezért, azt is össze turmixolta, kénytelen volt szűrőkanállal kihalászni a levesből a vanília rúd darabjait.

A főétel készítése közben jutott az eszébe, hogy elfelejtkezett a krumpliról ezért felhívja az apját, hogy próbáljon meg kiflikrumplit szerezni végül sikerült, de nem igazán hasonlított a kiflire. Anita kitalálja, hogy a kiflibe nyers burgonyát szúr, ezzel tréfálja meg a többieket és a kiflikrumpli témáját ezzel el is intézi. A desszert készítése közben szigetelőszalaggal köti be az elvágott ujját, mert nem talált sebtapaszt.

Andi katonás fegyelemmel fogadta a vendégeket semmi puszilkodás sem volt, libasorba állotta őket. A welcome-drink előtt egy vodkás-vizes játékot játszottak az itt a piros hol a piros formája alapján.

5 pohárba vodkát töltött a másik 5-be pedig vizet. Mindenkinek azt kellett meginnia, amit húzott. Zsuzsa kétszer is a vodkát húzta, kicsit be is csípett. Viktor nem örült a kényszerivásnak, nem szereti, ha kötelező innia.



Majd csak azután mentek be a házba és fogyasztották el a welcome-drinket. Zsuzsa megkéri Ágit, hogy ma este ő borsozza neki minden ételét. Anita mindenkinek személyre szabott kövekkel kedveskedik.

Az előétel mindenkinek ízlett, bár az állagát nem ilyennek képzelték. A kifliburgonyás viccnél szinte mindenki elhitte, hogy a nyers krumplival megtűzdelt kifli lesz a köret, bár nagyon csodálkoztak.

A főétel végén Zsuzsa még tunkolt egy kis kiflit Viktornak.

Forrás: bulvar.ma.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése