2009. február 12., csütörtök

Kammerer Zoltán a Vacsoracsatában sportról is gondoskodott vendégeinek, ám menüjével most nem nyert aranyérmet



Kammerer Zoltán elbukta az aranyérmet a Vacsoracsatában
Olimpiai bajnokunk hiába tüsténkedett egész nap a konyhában, menüsorával nem tudta lenyűgözni vendégeit.

Hazánk egyik büszkesége, Kammerer Zoltán a csütörtöki Vacsoracsatában nem a vízen, hanem a konyhában csillogtatta meg tudását. Adás elején azért megmutatta éremgyűjteményét, így kiderülhetett az is, hogy vendégeivel ellentétben neki nem egy dicsőségfala van, hanem egy egész „dicsőségszobája”. Az oklevél- és serleggyűjteményt csak a kisfiáról kirakott képek száma múlja felül. Talán az sem meglepő, hogy a büszke apuka kisfia segítségét kérte a desszert elkészítésében.
Rá is fért a segítség Zolira, mert nemcsak, hogy ügyetlenül mozgott a konyhában, de még a menüjéhez szükséges fő alapanyagokat is elfelejtette megvenni. A kacsamáj helyett libamájat vett, a főételként feltálalt harcsapaprikásból pedig a nagy sietségben kihagyta a paprikát. Kisfiának köszönhetően a desszertből semmi sem maradt ki.

Vendégeit szilvapálinkával kínálta, majd kezdetét vette a mulatság. Vacsora előtt egy íjászversenyre invitálta őket, és aki nem találta el a célpontot annak egy pohár pálinkát kellett meginnia.

Miután elfogyasztották a vacsorát, Zoli egy ergométeres versenyre hívta sztárvendégeit. A megterhelő erőpróbának legjobban Zsuzsi és Ági örült. Olimpiai bajnokunkat ezért a felejthetetlen estéért Zsuzsa és Viktor 7, Anita és Ági 8 ponttal jutalmazta,
így összesen 30 pontja van.




Forrás: vacsoracsata.tv


Menüje itt található


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése