2009. február 17., kedd

Kautzky Armand otthonosan mozgott a konyhában


Kautzky Armand, a séfkirály
James Bond magyar hangja nőket megszégyenítő rutinossággal mozgott a konyhában.

A hét második házigazdája James Bond magyar hangja, Kautzky Armand volt. A közkedvelt szinkronszínész vásárlás közben megpróbált úgy viselkedni, mint a 007-es ügynök. Ám akármennyire is szeretett volna a népszerű titkos ügynökkel azonosulni, a nagy erőlködés ellenére hibát, hibára halmozott. Nekitolta a bevásárló kocsit a bejárati korlátnak, elfelejtette lemérni a zöldségeket, amit miatt a pénztárnál nagy felfordulást okozott.

Menüjében csak olyan ételek szerepeltek, amit otthon családjával is gyakran eszik. Desszertjéhez azonban a közkedvelt James Bond filmekből merített ihletet. Fagylalt bombaként elnevezett finomsága egy gombóc fagyiból, és egy különleges répasüteményből állt, amit ehető kábellel kötött össze, és a szervírozás előtt egy tűzijátékot szúrt a közepébe, a hatás a kedvéért.

Vendégeit fekete szmokingban várta, amit a welcome drink után egy lazább öltözékre cserélt.

Terítéke szolid és elegáns volt, amit élink színű felcímkézett vízi pisztolyokkal színesített. Csekély ajándéka nemcsak jópofa volt, hanem ezzel helyettesítette az ültető kártyákat is. A vicces kedvű társaság rögtön élt a játék pisztoly adta lehetőségekkel, és amíg Armand a konyhában sertepertélt, ők a nappaliban lövöldöztek.

Armand vacsorája, éppúgy, mint Antóniáé nagyon jó hangulatban telt. A fergeteges estét egy James Bondhoz illő tevékenységgel zárták: közös szivarozással.

A népszerű szinkronszínész vacsoráját Antónia 7, a többiek 9-9-9 pontra értékelték,

így összesen 34 pontja van.




Forrás: vacsoracsata.tv


Menüje itt található

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése