2009. február 13., péntek

Klausmann Viktor különleges meglepetést szervezett vendégeinek



Klausmann Viktor főztje a vendégek szerint értékelhetetlen volt
Vendégeinek egyáltalán nem nyerte el tetszését Viktor menüsora, így csak az este hangulatát értékelhették…

A Szerencsekerék műsorvezetője sztárvendégeit mesébe illő otthonában fogadta. Az adás elején el is árulta a nézőknek, hogy a félhektárnyi birtokon a gyönyörű fák és virágos kertek mellett 40 méteres csobogó patakját szereti a legjobban. Azt is megtudhattuk, hogy a patak medrét a saját kezével ásta ki.

A vacsora hozzávalóit a helyi közértben vásárolta meg, az este során felszolgált és igazi különlegességeknek számító borokat egyik kedves borkereskedő ismerősétől szerezte be.

Vendégeit nem házánál, hanem a közeli tó partján várta Viktor, és az üdvözlőitalt is itt szolgálta fel nekik. A közös koccintás után megtanította sztárvendégeit quadozni. Miután beesteledett, Viktor a lakás felé invitálta vendégeit, ahol ismét egy meglepetéssel kedveskedett nekik. Az este a meglepetések estéje volt.

Az ex-műsorvezető cigányzenészeket hívott vacsorájára, hogy ők szolgáltassák az esti mulatozáshoz a talpalávalót. Viktor menüsora azonban nem váltotta be a hozzá főzött reményeket, ezért vendégei csak a hangulatot pontozták. A hölgyvendégek 8-8, Zoli 9 pontot adott a házigazdának,
így összesen 33 pontja van Viktornak.




Forrás: vacsoracsata.tv


Menüje itt található

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése