2009. február 16., hétfő

Jól kezdődik a hét: Antónia vendégei röhögő görcsöt kapnak



Az egykori szépségkirálynő egzotikával hódított!
Vacsoracsata: Toncsi szexis képeit nézegették!

Antónia egzotikus ételekkel készült a vendégeinek. Királyrák tempurát, palacsintatésztába töltött mézes-csilis csirkét főzött. Desszertnek pedig megcsinálta azt a tortát, amit kislánya születésnapjára is készített.

A tortához kis marcipánvirágokat is vásárolt egy Sváb-hegyi cukrászdában. Itt találta ki, hogy emellett marcipánfigurákkal lepi meg vendégeiket, mindenkinek a személyéhez illőt

Évának az egyik legismertebb Neoton szám miatt egy versenyautót, Mikinek egy mozdonyt, Mónika egy kenguru anyukát kapott a kicsijével az erszényében, Armand padig - mivel James Bond figurára esély sem volt - egy vadászt a puskájával.

Toncsi abban a lakásban főzött, ahol a gyermek születése előtt élt. Megmutatta egykori szépségkirálynői ereklyéit, és három diplomáját. Már az első este elképesztő hangulat lett, a vendégek olyan jól érezték magukat, hogy Armand többször is röhögő görcsöt kapott. A sok nevetésben leette ingét, sőt Mónit is.

Az ételek ízlettek a vendégeknek, de azt Móni és a többiek is megjegyezték az asztalnál, hogy az előétel és a főétel is panírozott volt, "bundázott", ez így együtt kicsit sok és felesleges. A desszert előtt a vendégek körbenéztek a lakásban.

A fiúk megtalálták Toncsi szexis képeit az előszobában, ezeket nézegették mag alaposan. Éva és Mónika a szépségkirálynős koronát és egyéb ereklyéket találták meg, amit nem csak nézegettek, hanem fel is próbálták.

Sőt, kicsit cinikusan el is próbálták egy ilyen szépségkirálynő-választáson győztes lány tipikus reakcióit.

Az est végén Toncsi egy meglepetéssel készült a vendégeknek. Szexis revüruhába öltözve előadta a Szombat Esti Láz első szériájában előadott Diamond című számot.

Az előadás főleg a fiúk körében aratott nagy sikert, Miki és Armand beszálltak táncolni a produkcióba Toncsi mellé.


Forrás: bulvar.ma.hu



Antónia vendégei röhögő görcsöt kaptak:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése