2009. február 27., péntek

Tahi Tóth László vacsorája a szerelem jegyében

Összemelegedtek a Vacsoracsata sztárjai? Eláruljuk, mi van köztük!

A hét utolsó vendéglátója a Vacsoracsatában Tahi Tóth László. A színművész estje a szerelem jegyében telik. Ehhez igazítja a terítéket és magát a vacsorát is. Ám egy furcsa dolog is kiderül ezen az estén, mégpedig az, hogy Árpinak bejön László.

Tahi Tóth László előétele fürge rudacskák mártogatva, a főétel combok, mellek, tüzes harapások a desszert pedig Búcsú csók, vagyis mandulás málna torta lesz.

A népszerű színművész egy olyan lakásban fogadja vendégeit, ami direkt a vendéglátó célokra készült. Vásárláskor sokan megismerik a piacon, ő pedig nagyon közvetlen lesz az emberekkel.

Menüjét a szerelem jegyében készíti, minden fogás erre hajaz. Látszik, hogy nem túl gyakran pörög a konyhában. Az asztalt szívecskékkel és személyre szóló, ruhára tűzhető virágokkal díszíti fel. A vendégeknek nagyon tetszik a terítés és feltűzték a virágokat is.

Amíg László a konyhában pakolászik addig a fejükre ragasztják az asztalon heverő összes szívecskét. Árpi kopasz feje tele lesz vele. László úgy csinál mintha nem venné észre, majd elkezdi szívatni Árpit azzal, hogy szerinte ő bejön Árpinak és csillog a szeme, ha ránéz.

A vacsora végén László elénekelte a "szerelmes" este lezárásaként a Hogyan mondjam el neked c. dalt, amit anno egy Ki mit tudon adott elő. Ám az, hogy kinek mennyire jött be a menűsor és vajon hány pontot zsebel be ezzel a népszerű színész az kiderül este 19:05- kor az RTL Klub csatornáján.


Forrás: sztarbutik.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése