2009. február 9., hétfő

Kovács Ági nem kóstolgatta az ételt, hanem képről ellenőrizte az ízeket



Majdnem elmaradt Kovács Ági vacsorája
Nem tudni, hogy a győzelem iránti vágy vezérelte-e, de Nyertes Zsuzsa tönkretette olimpiai bajnok úszónőnk vacsoráját.

Magyarország büszkesége, Kovács Ági két éve költözött el édesanyjától, amikor visszajött Amerikából. Érmei nagy részét ezért egyelőre nem saját otthonában, hanem a szülői házban tartja, dicsőségfalán érmeinek csak töredéke található.

A vendéglátó lakása maximálisan tükrözi személyiségét, otthona éppoly meleg és barátságos, mint ő. Nappalijából azonban tisztán levehető, hogy Ági nem sűrűn rendez vacsorát. Konyhaasztalt is a szomszédból kért kölcsön, a vásárlás során pedig az eladók segítségére és tanácsaira hagyatkozott.

Hiába büszkélkedik Ági egy egész polcnyi szakácskönyv-gyűjteménnyel, ha nem lapozgatja. Menüje elkészítését receptről nézte, azt pedig, hogy jól sikerült-e a fogás, nem kóstolás alapján döntötte el, hanem összehasonlította egy internetről letöltött képpel.

Vendégeit szakácssapkában fogadta, hátha ez megadja a kellő bizalmat nekik a kóstoláshoz. Hiszen ki gondolná, hogy egy kezdő szakács szakácssapkát tart otthon?

Az este azonban nem várt fordulatot vett. Az előételt még mindenki jóízűen fogyasztotta, ám a főétel nagy részét már meghagyták. Nyertes Zsuzsa ugyanis végigborsozta Ági főételét, így vendégei a bors kivételével semminek sem érezték az ízét. Az ehetetlenné tett fogást pedig sztárvendégei nem tudták értékelni, így Ági Anitától és Zsuzsától csak 8-8, Zolitól és Viktortól azonban már 9-9 pontot kapott.

Olimpiai bajnokunknak összesen 34 pontja van.





Forrás: vacsoracsata.tv



Menüje itt található


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése