2009. február 19., csütörtök

Szakál Miki lebuktatja sztárvendégét



Hoppá! Csúnyán lebuktatták az RTL klub sztárját!

Szakál Miki a Vacsoracsata utolsó előtt házigazdája. Szabolcsi származása révén megmutatja a vendégeknek, hogy milyen ételkülönlegességek vannak azon a vidéken. Ám a műsorvezető egy merényletre is készül Armand ellen, ami a végén igen viccesre sikerül.


Beregi sajttűt, szabolcsi töltött káposztát és almásrácsost készít részére az RTL Klub telefonos játékainak népszerű műsorvezetője. Hogy igazán finomak, eredetiek, sőt helyiek legyenek az ételei, otthonról vonattal küldetett édesanyjával saját termesztésű káposztát és zöldségeket. Ezekért elugrik a pályaudvarra, hogy megkaphassa egy kalauztól.

Miki nagyon igyekszik, látszik rajta, hogy izgul, hiszem először fogad vendégeket és először ad 3 fogásos vacsorát. Az ételek bár nem sikerülnek hibátlanra, Miki igyekezetét értékelik a vendégek.

Az asztalnál egy vicces jelenet is lezajlik. Miki lebuktaja Kautzky Armandot, hogy kikapcsolt telefonok után bejelentkező automata hang szintén Armand hangja, így tőle hallhatjuk "a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható" mindenki által jó ismert szöveget.

Ám, hogy ezután milyen meglepetésben részesíti még a vendégeket és vajon Armand megkóstolja-e Miki almarácsos sütijét az kiderül este 19:05-kor az RTL Klub csatornáján.


Forrás: sztarbutik.hu







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése