2009. február 19., csütörtök

Szakál Miki lenyűgözte vetélytársait



A telefonos játék műsorvezetője a Vacsoracsatában megmutatta, milyenek a szabolcsi vendéglátók.

A dízelmozdony-szerelőből lett műsorvezető nem rejti véka alá származását. A szabolcsi származású fiatalember egész vacsoráját úgy tervezte meg, hogy megmutathassa a szabolcsi szokásokat, ételeket. Előételként beregi sajttűt, főételként szabolcsi töltött káposztát, desszertként pedig almásrácsost készített.
A töltött káposztát saját termesztésű káposztájukból és zöldségeikből készítette, amiket édesanyja a déli vonattal küldött fel neki.

Ahogy eddig is megszokhattuk, Miki a főzést sem vette komolyan, hisz egyfolytában viccelődött. Szeleburdiságának aztán hamar meg is lett a következménye, mert egy ügyetlen mozdulat miatt elvágta az ujját.

Miki a telefonos játékban levő nagy piros gombról sem feledkezett meg, és elhozta a műsorból, hogy minden fogás elkészítésének kezdeténél és végénél megnyomja, ezzel jelezve, hogy kész a fogás.

A vacsora előtt egy vőfély versikével készült a vendégeknek. Hogy hatásosabb legyen a produkció, műbajuszt, kalapot és egy mellényt is magára öltött és így fogadta a vendégeket.

A házigazda egész este azon igyekezett, hogy lenyűgözze vetélytársait. Látszott rajta, hogy izgul, hiszen először fogadott vendégeket és adott háromfogásos vacsorát. Bár az ételek nem sikerültek hibátlanul, Miki igyekezetét azért értékelték a vendégek. Mónika, Antónia, Éva 7-7, Armand pedig 9 ponttal jutalmazta házigazdájuk főzőtudományát,
akinek így összesen 30 pontja van.




Forrás: vacsoracsata.tv


Menüje itt található

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése