2009. február 12., csütörtök

Volt már aranyérem osztás a Vacsoracsatában, Kammerer Zoltán most kupákat oszt


Ma este Kammerer Zoltán olimpikon ragad fakanalat az elsőségért az RTL Klub Vacsoracsatájában. Néhány alapanyag ugyan kimaradt a főételből, az íj és a kajak megfűszerezte az estét.

Van, akinek még gyerekszobája sincs, Kammerer Zoltán érmei viszont külön szobával büszkélkedhetnek a kajakozó lakásában, így Nyertes Zsuzsáék végre csillapíthatják aranyérem-étvágyukat is a ma esti vacsorán. A lakás másik éke még a kisfiáról készült számtalan fotó, akinek segítségét a desszertkészítésnél is igénybe veszi a sportoló.

Míg otthonában kisfiának, addig pénztárcájában Kucsera Gábor fényképének van kitüntetett helye. Vásárlás közben úgy mutogatja "párja" fényképét, mintha a felesége lenne. Lehet, hogy ez terelte el olyan apróságokról a figyelmét, mint hogy a harcsapaprikáshoz paprika és kell? Persze a borotvahabról és a szélvédőmosó folyadékról nem feledkezett el, bár ezek elég furcsa ízfokozók... Talán ez az oka annak, hogy Kovács Ági bizony kerek-perec bevallja az este végén, hogy még életében nem evett ilyen rosszat?

Az este eleji íjászkodás nem okozott különösebb sikerélményt senkinek, mert egy paradicsom se szúródott íjuk végére, sőt a jelentősen nagyobb kiterjedésű tökök és dinnyék is sértetlenek maradtak. A buli végi kajak ergométer azonban már jobban lázba hozta a vendégeket, főleg a hölgyeket, viszont Klausmann Viktor teli hassal már nem szívesen mászott rá a gépezetre. Vajon a dobogóra felkerül a jóllakott műsorvezető? Mert Zoli komolyan vette a versenyt és kupákkal jutalmazta az este legjobb alkalmi kajakosait.

Forrás: stop.hu








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése