2009. február 17., kedd

Kautzky Armand vacsorájára James Bond jegyébenKautzky Armand James Bond módjára várja vendégeit az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában. A színész mindent elkövet, hogy az este a szuperhős stílusában teljen, még a szivarozásra is ráveszi a lányokat.

Kautzky Armand egész napját legismertebb szinkronhangja, James Bond köré találja ki az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában. Így is indul vásárolni, s alighogy kilép az ajtón, már az első mondata: "az én nevem Armand, Kautzky Armand".

A színész még egy elegáns üzletbe is betér, hogy egy új nyakkendőt vegyen az estére. Vásárláskor azonban kiderül, hogy Armand mégsem teljesen olyan, mint James Bond: nekitolja a bevásárlókocsit a bejárati korlátnak, elfelejti lemérni a zöldségeket, gyümölcsöket és ez csak a pénztárnál derül ki, s emiatt aztán nagy felfordulást is okoz a sorban állók körében. A vendégek fogadására a színész James Bondnak öltözik, s a welcome drink stílszerűen vodka Martinivel: "rázva, nem keverve". Armand ültető kártya helyett, felcímkézett vízipisztolyokkal várja a többieket, aminek aztán örülnek is rendesen a vendégek.

Armand menüje házias ételekből áll, amiket otthon a családjával is gyakran esznek. A desszert viszont egy szintén James Bondra hajazó vicces meglepetés: tűzijátékkal ellátott fagylalt bomba, ami valóban olyan időzített bombának néz ki, amit hatástalanítani kell.

Kautzky Armand híres nevetése ezen az estén sem maradhat el, s megint csak leeszi saját magát és Erdélyi Mónikát.

A vacsora végén a színész, produkció helyett egy szintén James Bondhoz illő programot talál ki a vendégeknek: átülteti őket a dohányzóasztalhoz és mindenkinek ad egy szivart. A lányok (Bálint Antónia, Csepregi Éva és Mónika show háziasszonya most először próbálják ki a pöfékelést, s köhögnek is tőle rendesen.


Forrás: stop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése