2009. február 23., hétfő

Gáspár Bea ismét bizonyított a konyhában


Az RTL Klub népszerű főzőshowjának századik adásában ismét Bea asszony ragadott fakanalat, hogy főzőtudományával elkápráztassa vendégeit.

A sokak által kedvelt és nagyra becsült Bea asszony ismét kötényt öltött, hogy bebizonyítsa, milyen szívélyes vendéglátó. Egyszer már bizonyított, de vetélytársai mindössze 26 pontra értékelték főzőtudományát, ami akkor sajnos csak a negyedik helyhez volt elegendő. Vajon sikerült-e felülmúlnia egy évvel ezelőtti teljesítményét?

Bea gondos odafigyeléssel állította össze menüsorát. Előételként újházi tyúkhúslevest készített, főételként bakonyi csirkemellet tésztával és stefánia vagdaltat krumplipürével, desszertként pedig brownie-t gyümölcsszósszal.

Az előételhez a csirkét közeli ismerősüktől, Margitka nénitől hozta. A főétel elkészítésében Virág is segédkezett, de inkább ne tette volna! Mindvégig csak hátráltatta anyukáját, miközben összefogdosta az ételeket és hisztizett.

A terítés előtt megérkezett Zsolti és Zoli, akiket Győző küldött egy üveg pálinkával az esti vacsorához. Bea gyorsan be is fogta őket. Ahelyett, hogy Zsoltiék segítettek volna, végigkóstolták az esti menüsort, és véletlenül összetörték a borospoharakat is.

Míg Bea a törött poharakat seperte, megérkezett a cigányzenekar is, ami a welcome drink elfogyasztása alá adta a talpalávalót. Az este nagyon jó hangulatban telt, Bea főzőtudományával pedig mindenki meg volt elégedve, így a pontozásnál is nagylelkűek voltak. Nick Árpi 7, László és Mariann 9, Attila pedig 10 pontot adott,
így Beának összesen 35 pontja van.




Forrás: vacsoracsata.tv


Menüje itt található

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése