2009. február 26., csütörtök

Peller Mariann élre tört a heti Vacsoracsatában


Peller Mariann szakácsként is szenzációsan remekelt
A csütörtöki adásban a Reggeli új üdvöskéje, Peller Mariann mutatta meg főzőtudományát.

A Reggeli csinos és vagány műsorvezetője nemrég költözött külön szüleitől, így vetélytársait már saját lakásában láthatta vendégül. A konyhában eddig rutintalanul forgolódó Mariann menüsorába nem épp a legegyszerűbben elkészíthető ételeket választotta.

Előételként Mariann birsalmás libamájtornyot, főételként kuktában sült fokhagymás tarját burgonyasalátával, desszertként pedig túrótortát készített. Mindhárom fogás szülei specialitásaként szerepelt a menükártyán.
Bármennyire is magabiztosan kezdett neki a főzésnek az est háziasszonya, rutintalanságát még így sem tudta leplezni. A nagy sietségben ugyanis többször megvágta magát, de a balesetek miatt elvesztegetett idő ellenére azért körömlakkozásra hagyott időt magának.

Már az érkezésnél alaposan megviccelte vendégeit, amin végül csak ő nevetett. Sőt, még az egy szinttel alatta lakó szomszéd sem találta viccesnek, amikor Nick Árpi becsöngetett hozzá, hogy vacsorázni érkeztek.

Gusztusos és finom menüsorával azonban hamar ellensúlyozta a rosszul elsült viccet. A vacsora után bulizni vitte vendégeit, ahol a talpalávalót Gönczi Gábor és zenekara adta.

Mariann estéjét László 9, Árpi, Attila és Bea 10-10 pontra értékelte.
A fiatal műsorvezetőnek így összesen 39 pontja van.




Forrás: vacsoracsata.tv


Menüje itt található

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése