2009. február 25., szerda

Katus Attila disco koreográfiát tanit vendégeinek


Fogalma nincs, hogy mit hol talál a boltban!
Vacsoracsata: Katus Attilának a barátnője dirigált!

Katus Attila nagyon pici lakásban él, de a sztároknak megmutatja a könyveit, amit nincs ideje olvasni, illetve az érmeit is megcsodálhatták. Mivel az ő lakás pici, a vendégeit egy másik lakásban látja vendégül.

Katus Attila listából vásárol egy keleti üzletben, ahol az eladó segít neki, mert Attilának fogalma nincs, hogy mit hol talál és, hogy mihez milyen fűszer illik. Ezt az eladó ki is használja és mindent megpróbál rábeszélni Attilára.

A fizetésnél leül a földre teát kortyolgatva és várja, hogy az eladó összeadja az árakat. Telefonon segítséget kér a barátnőjétől, mert már nem volt ideje megvenni a kagylót ezért barátnőjétől, Otitól kéri, hogy azonnal szerezze be azt.

A főzés előtt relaxációként úszik pár hosszt a medencében és tornázik egy kicsit megmutatva tökéletes idomait. Megérkezik a barátnője, Oti a kagylókkal, majd dirigál Attilának, hogy mit hogy kell csinálni. Az előételt újra kell kezdenie, mert már az elején elrontotta, szénné égetett mindent, ráadásul az ujjait is megégette.

Vicces, ahogy a kagylót kevergeti és az üvegtészta nem fér bele az edénybe. A desszertnél elakad a főző tudománya telefonon kér segítséget. Egy szatyrot húzott a kezére, hogy a fröcskölő olaj nehogy megégesse a kezét. Az ananászkarikák leégnek, ezért ezt is kezdetheti elölről. attila a welcome drinknél bevallja, hogy nem a saját lakása ahol főzött.

Mariann mindenkinek különleges zenére villogó pólókat ajándékozott. Árpi egy képpel kedveskedett Katusnak, amely a Szombat esti lázzal kapcsolatos. Az előtelnél csak Árpi tudott a pálcikákkal enni, aki valósággal tömte magába a tésztát. Mindenkinek nagyon bejött az előétel még repetáztak is belőle.

Még a főétel előtt Attila megkérte a vendégeket, hogy vegyék fel a Marianntól kapott pólót és menjenek vele. Lementek a medencéhez, ahol Attila egy disco koreográfiát tanított be nekik. Nagyon vicces volt, ahogy Árpi és Tahi Tóth mozogtak. Árpi lehajolt a medencéhez megmosakodni, ekkor a csajok belökték a vízbe.

Teljesen fel volt háborodva, hogy ki tette ezt vele. Hab testét a többiek törölgették, hogy hamar megszáradjon.

A főételnél Attila tanítja pálcával enni Beát, Tahi Tóthnak nem ízlik a rizs, nagyon ízetlennek gondolja, a többiek is fintorogtak. Hülyéskednek is vele a többiek a különleges rizs miatt, aminek semmi íze nem volt és teljesen össze volt ragadva az egész- kiröhögték szegény Attilát.

A desszert viszont mindenkinek ízlett. Távozáskor Árpi egy rövidnadrágban jött el Attilától.


Forrás: bulvar.ma.hu





2 megjegyzés: